scouting Driestromengroep SponsorKliks

SponsorKliks

 

Helpt u mee om ons via SponsorKliks gratis te sponsoren? Hieronder vindt u meer informatie.

Onze unieke link is: https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=5209&cn=nl&ln=nl

Hoe werkt gratis sponsoren?

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan onze vereniging, zonder dat het jou een cent extra kost.  Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com wordt gedaan en 75% van deze commissie wordt op onze bankrekening gestort. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert onze vereniging hier direct van! Lekker, gemakkelijk en anoniem. Ook bij elke pizzabestelling en hotelboeking ontvangen wij geld in de clubkas. Dus ga voor je volgende online aankoop langs onze website en klik op de SponsorKliks link.

Welke winkels nemen er deel?
Er zijn ontzettend veel winkels die hieraan deelnemen, onder andere: BOL.com, CoolBlue, Expedia, ThuisBezorgd.nl, Hema, Plus, MediaMarkt, Albelli, Corendon, Otto, Staatstloterij, Temu, Kleertjes.com, AliExpress, HotelSpecials, Blokker, Centerparcs, Hunkemöller, ANWB, Bruna, Lidl en Leen Bakker. 

Worden mijn gegevens opgeslagen?

Zowel wij als SponsorKliks weten niet wie er iets koopt en wat er gekocht wordt. Je hoeft je niet te registreren, je hoeft niet in te loggen en jouw persoonsgegevens blijven bij de webwinkel waar je iets koopt.

Transacties en inkomsten bekijken
Vul op SponsorKliks.com je e-mailadres in en je krijgt toegang tot het transactieoverzicht van onze vereniging. Je ontvangt dan ook maandelijks een update van onze inkomsten.  

Download de SponsorKliks app
Nooit Meer SponsorKliks vergeten! Download de SponsorKliks app en selecteer onze vereniging. Via de app kom je ook direct op het transactieoverzicht en ontvang je een notificatie als er nieuwe commissie is binnengekomen. 
 

Contact

Scouting Driestromengroep

Veerweg 20
3281 LX Numansdorp

Webmaster

Vragen over deze website of over de inhoud op deze website? Neem contact op met de webmaster @ driestromengroep.nl
(ook voor vragen over onze ...@driestromengroep mailadressen)© 2016,2020 scouting Driestromengroep