Actieagenda

BELANGRIJK

zowel de rommelmarktdag als de ophaaldag zullen NIET doorgaan. Spullen zelf brengen is voorlopig ook NIET meer mogelijk.

Via deze website zullen we u op de hoogte houden

4 april 2020 ophaaldag in de kern van Numansdorp

18 april rommelmarkt verkoop - Dorpshaven

Actie nieuws

rommelmarkt en corona-griep virus (Covid-19) - De rommelmarkt EN het ophalen gaan tot nader bericht NIET door.

Ook in het inzamelen ( 24/7 ) bij ons clubhuis stopt. Het is om verschillende redenen niet haalbaar onze inzamelcontainer bij te houden / leeg te ruimen en in te zetten. We willen u dan ook vragen spullen thuis te bewaren tot we onze permanente inzamelmogelijkheid weer open zetten. Excuses voor deze maatregel, wij vragen uw begrip. De rommelmarkt gaat niet door + het ophalen gaat niet door + het zelf brengen van spullen bij ons clubhuis is voorlopig NIET mogelijk.

maart 2020 onze Jantje Betoncollecte is weer van start gegaan. Via de collectanten bij u aan de deur of via de QR code kunt u doneren. Speciaal voor onze groep!

4 april 2020 onze ophaaldag vanaf 12.00 (eerder zijn wij NIET onderweg). Het ophalen is een hele operatie, dus het kan even duren voor wij bij uw huis zijn langsgeweest. LET OP! Liever NIET spullen bij de deur, NIET achter hegjes / struiken, NIET in doodlopende straten - dit gaat vaak fout. Zie ook onze flyer; maart2019 folder rommelmarkt.pdf

WEL: wij worden blij van; verkoopbare, hele spullen

NIET: wij worden ongelukkig van; kapotte spullen, witgoed, hele grote meubelen en videobanden.

2 november 2019 was onze jaarlijkse herfstmarkt, als vanouds succesvol met een mooie opbrengst!

12 april 2019 - Onze jaarlijkse markt begint stipt om 10.00 uur en eindigt om 15.00 uur. Op deze gezellige markt vindt u alles wat u zoekt en zelfs wat u niet zoekt. Wij verkopen alleen binnen deze tijden. Voor het affiche affiche 2019.pdf

Rommelmarkt- De rommelmarkt 2018 was een zeer groot succes, met een winststijging van weer +8% blijven de de groei doorzetten. Volgend jaar, op 13 april (6 april ophaaldag) hopen we alweer de vierentwintigste rommelmarkt te organiseren.

Op 27 oktober houden wij onze herfstmarkt op ons eigen terrein / eigen clubhuis aan de Veerweg 20

Spullen kunt u het gehele jaar door achter laten in onze container aan de Veerweg 20.

Wij willen niet: videobanden, koelkasten, ander witgoed, bankstellen en grote meubelen.

Graag: alle andere verkoopbare spullen. Zie ook onze ophaalflyer: maart2018 folder rommelmarkt.pdf

Jantje Beton collecte 25 februari tot 9 maart - De jaarlijkse Jantje Betoncollecte zal dit jaar gehouden worden van 25 maart tot zaterdag 9 maart. Op die zaterdag vindt ook de telling plaats tussen 12.00uur en 15.00uur. Meldt u aan als collectant, via het emailadres; acties@....

Wintermarkt- De markt was een gezellig dag met zeer veel aanloop. De winst komt ten goede van het jubileumjaar.

Bloembollenactie- De bloembollenactie is dankzij de inspanning van onze jeugdleden een succes geworden; Rond de 1250,- mochten wij als winst bijschrijven. Alle verkopers enorm bedankt.

Vloersponsors - Inmiddels is de renovatie afgerond en hebben we een schitterende vloer. We zijn hier erg blij mee. Bedankt iedereen die hieraan een steentje/centje heeft bijgedragen.

Waarom acties?

De Driestromengroep heeft net als elke andere vereniging geld nodig. Daarom organiseren we als groep enkele actie's, zoals de jaarlijkse collecte van Jantje Beton, een rommelmarkt, een wintermarkt en een loterij. Voor meer informatie over deze acties zie het kader links!

Wie, hoe en wat?

De opzet van de acties is telkens anders. Elke actie wordt gedragen door een andere groep mensen, zoals jeugdleden, ouders en/of leiding. Hierdoor is het goed te doen en gaan we elke actie weer fris tegemoet! We streven ernaar onze jeugdleden, hun ouders en onze eigen vrijwilligers niet het gevoel te geven, dat ze alleen maar met acties bezig zijn. Vanzelfsprekend kunnen we nooit zonder acties overleven.

Heeft u vragen over onze acties? Neem dan gerust contact op met dewerkgroep acties via acties @ driestromengroep.nl

Jantje Beton

In 2017 en 2018 hadden we mooie recordopbrengsten. Dat hopen we in 2019 ook te doen.

Het actiejaar begint altijd in maart met de Jantje Beton collecte. In 1973 hebben wij als groep de organisatie hiervan op ons genomen voor de kernen Numansdorp en Zuid-Beijerland, sinds enkele jaren collecteren wij alleen in Numansdorp.

In 2020 komen we zeker weer langs met onze collectebus!

Collectanten:

We gaan er bij deze actie vanuit dat deze vooral door de ouders van onze jeugdleden gedragen wordt. U kunt zich aanmelden bij de werkgroep acties, en uiteraard aangeven welke straat of wijk u bij voorkeur wilt lopen!

Opbrengst en doel:

De opbrengst van de collecte is vanzelfsprekend voor Jantje Beton, wij mogen als organiserende vereniging echter 50% van het opgehaalde geld houden. Het deel dat wij verdienen, gaat naar de exploitatie van de gebouwen en terreinen.

Zie voor meer informatie de website van Jantje Beton.Rommelmarkt

Wanneer en waar?

De rommelmarkt houden wij ieder jaar in april. De rommelmarkt is in 1996 met veel succes gestart op het grasveld bij het bejaardenhuis 'De Buitensluis'. Sinds 2008 houden we de rommelmarkt aan de kade van de Dorpshaven te Numansdorp.

Iedereen bedankt voor de inzet. Speciaal noemen we de Ambachtsbakker uit Numandorp voor het goedkoop aanleveren van het oliebollenbeslag. Punten ter verbetering zijn altijd welkom via acties@driestromengroep.nl. Wij zijn heel blij met mensen die mee willen helpen bij onze volgende markt in2019

Spullen:

We halen een week voor de markt bruikbare spullen op in de gehele woonkern van Numansdorp; een groot organisatorisch project, wat gelukkig veel spullen oplevert. Bij het ophalen hebben wij liever geen kapotte spullen of witgoed. Deze spullen halen wij dan ook niet op!. Sinds vorig jaar zijn we wel in staat (kleine) meubelen op te slaan. We zijn hier dan ook zelfs erg blij mee. Het gehele jaar door kunt u spullen brengen, wij hebben daarvoor een kleine groene container aan het pad bij ons clubhuis. Mocht u zeker willen weten of wij aanwezig zijn, dan kunt u bellen naar ons clubhuis 0186-651105 of mail naar de werkgroep acties via acties@driestromengroep.nl.

Opbrengst en doel:

De opbrengst van de rommelmarkt gaat voor 100% naar de jeugd van onze vereniging. Bijvoorbeeld voor het kopen van knutselmaterialen, tenten of extraatjes tijdens de kampen.

Wat is er te doen op onze rommelmarkt?

  • Oliebollen verkoop
  • Loterij
  • Hapjes & drankjes
  • Driestromengroep-informatiestand
  • Verkoop gebruikte spullen

Oud-papier

Wat en waar?

Onze groep zamelt oud-papier in. Wij halen het alleen niet op. Langs ons pad staat een blauwe container, deze is altijd open, zodat u het direct droog weg kunt zetten. Mocht de container vol zijn, dan kunt u het oud-papier gerust naast of voor de container zetten.

Opbrengst en doel:

De opbrengst van het oud-papier komt volledig ten goede aan het in de vaart houden van onze sleper, die bedoeld is om tijdens het varen van onze jeugd op het water een extra stukje veiligheid te bieden.

Loterij

Onze eigen scouting Driestromengroeploterij is door de enorme enthousiaste inzet van dhr. R. Möhrke een groot succes geworden!

Tijdens de rommelmarkt zullen wij op bescheiden schaal weer loten verkopen.

Door veranderingen binnen ons vrijwilligersbestand stappen we in 2017 zeer waarschijnlijk over op de scouting NL loterij. Deze wordt georganiseerd door scouting Nederland en wij haken hier dan ook bij aan.

Herfstmarkt

Wanneer en waar?

In 2005 zijn wij met de eerste wintermarkt gestart. Inmiddels zijn we overgestapt naar een herfstmarkt die dit jaar op 29 oktober gehouden zal worden. 

Karakter van onze herfstmarkt

De markt kent een gezellig karakter. De nadruk ligt, naast verkoop van gebruikte goederen, op de gezelligheid en activiteiten voor de kinderen. Kom zeker langs voor een praatje, een drankje en hapje en misschien vindt u precies waar u al jaren naar op zoek bent!

Opbrengst en doel:

De opbrengst van de herfstmarkt komt ieder jaar ten goede aan een vooraf in de groepsraad bepaald doel. In 2015 werd de winst (940,-) gebruikt voor de zolder van onze nieuwe botenloods.

Leuke Jan Stam - donateurs

Wat is de Leuke Jan Stam?

De Leuke Jan Stam is de naam van onze donateurs. Ook al komen deze niet wekelijks bij elkaar. De donaties komen ten goede aan het jeugdwerk van onze scoutinggroep.

Een enkele keer per jaar wordt er een activiteit georganiseerd voor de donateurs op vrijwillige basis. Scouting houdt u op de hoogte van haar activiteiten d.m.v. website en email.

Bent u betrokken bij het vrijwilligerswerk van onze scouting vereniging ‘De Driestromengroep’ in Numansdorp? Word dan nu donateur!

Maak vrijwillig € 25,-- over op rekening 34.74.53.228, t.n.v. Stichting Scouting Driestromengroep, o.v.v. donateurs 'Leuke Jan Stam’. Of stuur een mail naar de secretaris.

SponsorKliks

Zonder extra kosten webwinkelen? Dat kan! 

Via deze link uw webwinkel selecteren en zonder extra kosten uw bestelling doen. De webwinkel van uw keuze doneert dan een bedrag aan onze vereniging.

sponsor onze vereniging!

Sponsors

Waarom sponsoring?

De Driestromengroep heeft naast haar reguliere acties, ook de hulp van bedrijven nodig om de jeugd het beste te bieden en haar clubhuis en vloot goed te kunnen onderhouden. Aan sponsoring kunt u denken aan een financiele bijdrage bij een aankoop in materiele zin, een donatie, maar ook het leveren van bijvoorbeeld spelmaterialen, schoonmaakartikelen, verf etc, of het leveren van een dienst door uw bedrijf! Kortom, mogelijkheden ten over! Wilt u ons graag sponsoren? Neem dan contact op met de secretaris.

Sponsoring zeilen:

Wij bieden bedrijven de mogelijkheid om een zeilenset te sponsoren. Voor de kostprijs van een zeilenset vaart een van onze vletten gegarandeerd 10 jaar met uw bedrijfslogo! Onze vletten varen tijdens het zeilseizoen oa. op de drukste sluizenvaarroute van Europa, de Volkerraksluizen nabij het Hollands Diep.

Adverteren website:

Een advertentie op deze website behoort ook tot de mogelijkheden. Vraag een offerte aan via acties@driestromengroep.nl

Voorbeeld sponsoring: Monty's

Monty's heeft ons uit de brand geholpen met de vervanging, verzwaring en verplaatsing van onze elektrische installatie, zoals het verbouwen van onze groepenkast en het voorbereiden voor de uitbreiding naar 3 fasen. De komende 2 jaar zullen zij eveneens voor ons actief zijn! Waarvoor (alvast) heel veel dank!

Sponsorlijst

Cleaning Service Hensen

Plus Numansdorp

Monty's - installatiebedrijf

VanRennes - installatiebedrijf

Cleaning Service Hensen

schoonmaak bedrijf

Monty's Installatiebedrijf

Plus Supermarkt Numansdorp

SponsorKliks club 5209

club 5209 Driestromengroep

Van Rennes

elektrotechniek Van Rennes

Jantje Beton

Uw naam?

hier kan ook uw (bedrijfs)naam genoemd worden.

Informeer naar de mogelijkheden via de secretaris.

schoonmaakbedrijf Hensen